Kurs i nabolandskunnskap for danske lærerstudenter

Kurs i norsk språk, kultur og samfunnsliv for studenter fra Skive

Kurs i norsk språk, kultur og samfunnsliv for Læreruddanningen i Skive

Velkommen til kurs på Lysebu i norsk språk, kultur og samfunnsliv!  Kurset skal gi innsikt i og interesse for nabolandets språk og litteratur samt kultur- og samfunnsliv, det skal skape interesse for nabospråksmetodikk og nabospråksdidaktikk, og det skal gi konkrete erfaringer og intrykk fra kulturlivet i nabolandet. I løpet av de dagene dere er på Lysebu vil dere oppdage at norsk er lett å forstå, og dere får nye perspektiver - også på Danmark. Kurset er lagt opp av kursusansvarlig Malene Berthelsen Lindgren, som også er vertskap for gruppen under oppholdet.

Lysebu ligger på Voksenkollen, 504 moh, ca. 7 km fra Oslo sentrum. Frognerseterbanen (nr. 1) går fra byen til Voksenkollen stasjon hvert femtende minutt (8 min etter hvert hele kvarter fra Nationaltheateret stasjon).  Fra Voksenkollen stasjon går det trikk mot Oslo 4 min. over hvert kvarter. Reisetid til Nationaltheateret stasjon er 31 min. Det tar 10 min. å gå til stasjonen fra Lysebu. 

Deltakeravgiften dekker opphold, program samt full forpleining den perioden kurset omfatter. Drikke utover kaffe/te, isvann, etc. er ikke inkludert. Bordet i spisesalen er merket Fondet og seminariets navn. Hvis det er måltider som du ikke skal delta i, ber vi deg vennligst gi beskjed til resepsjonen, senest samme morgen.

Reisekostnader er ikke inkludert. For reiser i Oslo er man nødt til å kjøpe billett på forhånd. Man kan kjøpe billett på automaten på Voksenkollen stasjon og på stasjonene i byen. Det er også mulig å kjøpe egne gruppebilletter på stasjonene i byen. Både enkeltbilletter og gruppebilletter kan også enkelt aktiveres hvis man har lastet ned en egen mobil-app, RuterBillett, som kan benyttes på iPhone/iPad, Android og Microsofts Windows Phone. Billettene i Oslo koster 30 kr og gjelder i en time på alle t-baner, trikker og busser i byen. 

Vi gjør oppmerksom på at det er møteplikt til kursprogrammet.

Velkommen til gårds!

Hilsen Fondet for dansk-norsk samarbeid

Medvirkende

  • Malene Berthelsen Lindgren

    Programansvarlig i Fondet for dansk-norsk samarbeid

Nyhetsbrev

Du modtager om lidt en mail, hvor du skal bekræfte tilmeldingen!

Lukk
Schæffergården Lysebu