Konsert: Bremer/McCoy

Konsert

Fredag 1. mars åpner vi dørene for konsert med Bremer/McCoy. Den danske dubjazz-duoen er kanskje mest kjent for låta "She`s alive", og har de siste årene spilt på de fleste jazzfestivaler i Danmark for fulle saler.

Velkommen!
 

Bremer/McCoy

Den danske duoen Bremer/McCoys meditative og intense blanding av dub og jazz kan med sikkerhet bli beskrevet som fengslende. De holder nå på med deres fjerde album, som kommer til å se dagens lys i 2019.

Den spesielle lydkvaliteten på innspillingene deres kommer av at ingen datamaskiner brukes under innspillingen: de spiller inn alt direkte i båndopptakere. Når de spiller live, tar de med seg sitt hjemmelagde lydsystem for å sikre tilstrekkelig dybde i de lavere frekvensene. Dette har satt en merkbar dominant standard for lydkvaliteten.

Jonathan Bremer (født 1991) og Morten McCoy (1992) er barndomsvenner, og måten de jobber på skaper både et lydbilde som gir totalt mening, men også veldig intense liveopptredner. 

Alle albumene til Bremer/McCoy (“Enhed” - 2013, “Ordet” – 2015, “Forsvinder” – 2016) har fått strålende mottakelse i Danmark. De siste årene har Bremer/McCoy spilt mange totalt utsolgte konserter, som f.eks på Copenhagen Jazz Festival, Strøm Festival, SPOT Festival og Bremen Theatre.

Politiken kaller dem lyden av en vel bevart hemmelighet, og skriver i en anmeldelse at "med deres melodiske og blåtonede dubjazz er duoen et unikt foretakende på den danske jazzscenen, og alligevel er det stadig stadig de færreste der kender dem".

Berlingske skriver: "Danske Bremer/McCoy rider ind i de svenske skove på ryggen af et blødt dub-ekko."

 

 

 

 

Nyhetsbrev

Du modtager om lidt en mail, hvor du skal bekræfte tilmeldingen!

Lukk
Schæffergården Lysebu